OverBoardMk

OB 100% vodootporni
  • Ново
  • Футроли
  • Торбички
  • Ранци
  • Контакт

OverBoard, брендот кој на сите што неможат без своите "електронски пријатели" им овозможува да си ги понесат телефоните, фотоапаратите и сл дури и на плажа и на дожд, а пак да им бидат суви и 100% заштитени од вода... 
Веќе во продажба кај нашите авторизирани продажни партнери ...
Купи или нарачај на продажните места дадени на овој линк > Продажни места >

@ 100% водоотпорни футроли, торбички, ранци ...

www.OverBoard.gizzo.mk

OverBoard, брендот кој на сите што неможат без своите "електронски пријатели" им овозможува да си ги понесат телефоните, фотоапаратите и сл дури и на плажа и на дожд, а пак да им бидат суви и 100% заштитени од вода... 
Веќе во продажба кај нашите авторизирани продажни партнери ...
Купи или нарачај на продажните места дадени на овој линк > Продажни места >


iPhone futrola  
Фотоапарат футрола
 
iPad futrola
OB1008iBLK
Водоотпорна iPhone футрола
 
OB1025BLK
Водоотпорна футрола за Фотоапарат
 
OB1086BLK
Водоотпорна iPad футрола

100% Водоотпорна заштита за Вашиот iPhone или SmartPhone.
Носете го со себе Вашиот омилен телефон под вода, на плажа на дожд!
Гарантирана заштита во вода, и под вода до 6м. Плови безбедно при фрлање во вода.
Промотивна цена: 1640 денари
КУПИ ||| Нарачај: info@gizzo.mk

Телефонот е комплетно функционален за користење во футролата. функционален е и екранот на допир.
Штити од прашина, песок и нечистотија.
Вклучена врвка за носење и алка за закачување.
* Футролата може да се користи и за мобилни телефони или други електронски уреди со слични димензии.
Понудата важи до 20.06.2012

 

100% Водоотпорна заштита за Вашиот фотоапарат.
Фотографирајте под вода, на плажа на дожд!
Гарантирана заштита во вода, и под вода до 6м.
Промотивна цена: 1640 денари
КУПИ ||| Нарачај: info@gizzo.mk

Плови безбедно при фрлање во вода.
Штити од прашина, песок и нечистотија.
Вклучена врвка за носење и алка за закачување.
* Футролата може да се користи и за мобилни телефони или други електронски уреди со слични димензии.
Понудата важи до 20.06.2012

 
100% Водоотпорна заштита за Вашиот iPad или Таблет компјутер.
Бидете во вода, на плажа на дожд!
Гарантирана заштита во вода, и под вода до 6м. Плови безбедно при фрлање во вода.
Промотивна цена: 3870 денари
КУПИ ||| Нарачај: info@gizzo.mk

iPad-от/Таблетот е комплетно функционален за користење во футролата. функционален е и екранот на допир.
Штити од прашина, песок и нечистотија.
Вклучена врвка за носење и алка за закачување.
* Футролата може да се користи и за други таблети или други електронски уреди со слични димензии.
Понудата важи до 20.06.2012
       
         
Karta A4  
Лаптоп заштитна футрола
   
Водоотпорна футрола за А4 карта  
Заштитна футрола за 15" Лаптоп
   

100% Водоотпорна заштита за Вашата теренска карта или документи при работење на теренски проекти.
Промотивна цена: 1390 денари
КУПИ ||| Нарачај: info@gizzo.mk

 

Корисна да го заштитите Вашиот Лаптоп при работа на терен или во средини каде може да се оштети.
Промотивна цена: 1780 денари
КУПИ ||| Нарачај: info@gizzo.mk

Футролата не е 100% водоотпорна, заштитува само од првично попрскување или дожд.

   
         
OverBoard
OverBoard

Бизнис соработка

Имате ИТ продавница, работите со фотоапарати, таблети, обожавате плажа и вода, планинар сте, трчате на кеј, возите велосипед?
Секаде ќе ви послужат OverBoard - 100% Водоотпорни футроли, торбички и ранци.

Како нов тренд на нашиот пазар, користењето на современи електронски уреди зема се поголем замав, а често се случува на плажа или на влажни услови да си ги уништиме нашите "електронски пријатели"
Следејки ја потребата за 100% водоотпорни футроли, торбички и ранци, ние ги нудиме OverBoard преку мрежа на партнери на територијата на цела држава.

Контактирајте не и предложете ни го Вашиот план за соработка, сигурни сме дека ќе постигнеме резултати!

За нарачки и соработка во продажба контактирајте не на маил: info@gizzo.mk или  075 306 200